skovspillene.dk

Forside
Skov
Leg
Læring

Hvad Er Der I Kassen Leg
17. November 2021
Billede af: OpenClipart-Vectors, Pixabay

Hvad er der i kassen - er legen alle har et elsker/hader forhold til. Det er nemlig en leg man kan lege om end man er voksen eller barn. For børnene vil den lidt mere simple og "rare" version nok være at foretrække, mens man for de voksne godt kan udfordre følesans og sværhedsgrad lidt. 

Legen går ganske enkelt ud på, at man har en kasse med et hul i, så man kan stikken hånden ind i den. Hullet må ikke være større, end at man lige kan stikke hånden igennem. Inde i kassen placeres en genstand, for børnene kunne dette være en skål med mel eller ris, en ballon eller noget garn. For at gøre det lidt mere ulækkert for de voksne, kunne man placere en tallerken med leverpostej, sky eller kattemad. Kun fantasien sætter grænser. Er man til det lidt mere ekstreme og tilfældigvis har en hamster som kæledyr, ville denne være perfekt - med en vis forsigtighed selvfølgelig. Ellers kan man nøjes med en musefælde :D Derefter skal man gætte hvilke genstand det er man mærker. Er man konkurrence menneske, kan man lave et pointsystem ud af det og til sidst kåre den som har fået flest rigtige, som vinder af legen. 

God leg! 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Pernille Corydon produkter. Derfor er denne tekst ikke upartisk.