skovspillene.dk

Forside
Skov
Leg
Læring

Hvad Kan Man Lave I Skoven
13. November 2020
Billede af: Pixabay, Valiphotos

Savner du et sted, hvor du kan få noget ro eller bare gå en tur? - Så er skoven det perfekte sted.

Den vigtigste information for dig, som udefrakommende, er dog, at du skal vide, om skoven er offentlig eller privat. Der er visse regler for, hvordan du må befærde dig. Er skoven privat, må du kun være på stierne på cykel eller til fods. Er skoven over fem hektar, kan det være, at den private ejer har lukket den af for offentligheden. Dette skal dog være synligt med skilte ved indgangen til skoven.

Skoven er et dejligt sted at lave alverdens ting og især med børn kan I sammen undersøge skovbunden og finde ud af, hvad de forskellige ting er. Er skoven offentlig, kan I også bygge noget af de nedfaldende grene eller lege forskellige lege såsom gemmeleg.

Jeg bruger selv skoven til at finde spiselige ting i skovbunden, især svampe, nødder og forskellige bær. Jeg finder det enormt interessant at finde ens egen mad, som ikke er købt i et supermarked. Den oplevelse ved at tage det med hjem fra skoven og tilberede det, kan bare noget, jeg ikke kan beskrive. 

Husk på, at svampejagt har visse udfordringer, da mange svampe ikke er spiselige, så husk endelig at være kræsen, da du kan blive enormt syg af de giftige svampearter.

Jeg kan på det varmeste anbefale en tur i skoven på alle årstider, da man altid kommer hjem med en naturlig glæde.

Du læser dette indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe et stort udvalg af Pico smykker. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk.